Product

Als je bijwww.backinuse.bekoopt, draag je meer dan je steentje bij tot een beteresamenleving. Niet alleen worden er minder kostbare en snel verdwijnende​​grondstoffen van onze planeet teruggedrongen. Wij zorgen er ook voor dat uwaankoop wordt omgezet in natuur. Hiervoor planten wij samen met Natuurpunt enNatagora bomen aan om onze natuur een handje te helpen.

Refurbished kopen is bij ons zeker betrouwbaar. Alle toestellen zijn bij de tijd en hebben bij ons een grondige inspectie, harde reset, cosmetische opwaardering en gedetailleerde tests ondergaan, vooraleer deze verkocht worden. Bovendien geven wij 12 maanden garantie op alle toestellen.

Op al onze toestellen die wij verkopen heb je 12 maanden garantie, vanaf dat het pakje bij jou wordt geleverd. Bovendien kan je je garantie eenvoudig met 12 maanden uitbreiden, mits toeslag die vermeld staat op onze webshop.

Is je toestel defect en de garantietermijn is verstreken, dan kan onze hersteldienst je toestel nog steeds proberen te repareren. Vul hiervoor het online contactformulier in op onze webshop en wij nemen contact met je op. Als je beslist om je toestel dor ons te laten herstellen, dan gaan onze technici voor jou aan de slag. Zij zullen een inschatting maken van de schade en je op de hoogte brengen van de herstelprijs. Zo kan je alsnog beslissen of je de herstelling wil laten doorgaan of je liever een ander toestel koopt bij www.backinuse.be

Bestellen

Je kan eenvoudig bestellen via onze webshop www.backinuse.be, door gebruik te maken van de zoekfilters kan je selecties maken. Bovendien zal je bij elk toestel een gedetailleerde beschrijving terugvinden. Zo kan je makkelijk vergelijken met andere toestellen of nagaan of het toestel voldoet aan je noden. Eens je een selectie hebt gemaakt, kan je deze in je winkelmandje toevoegen en bestellen.

Als je je selectie hebt gemaakt en je bevestigt je bestelling, dan kan je kiezen uit verschillende beveiligde betaalmethodes. Wij garanderen een doorgedreven bescherming van je betaling en je persoonlijke gegevens volgens de GDPR-wetgeving. 

Als blijkt dat je toch spijt hebt van je aankoop, dan kan je binnen een termijn van 14 dagen na levering van je toestel, je beroepen op je herroepingsrecht als consument. Het toestel mag echter niet gebruikt zijn. De procédure is eenvoudig. Je vult het contactformulier in op onze webshop met reden van retour. Vanaf dat je van ons een bevestiging per mail hebt ontvangen, kan je je toestel terugzenden. Raadpleeg hiervoor zeker de retour policy die je kan terugvinden op www.backinuse.be.

Ben je een school, bedrijf of NGO, dan kan je op de webshop van www.backinuse.com je aanmelden op de hiervoor bestemde tegel “GO BIG”. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Shipping

Al onze leveringen in België zijn gratis.

Vanaf de bestelling bij ons toekomt en je een bevestigingsmail hebt ontvangen, leveren wij binnen de 5 werkdagen je pakje.

Wij werken enkel samen met officiële leveranciers, waarbij de strengste normen worden gehanteerd.