Om een retourzending te initiëren, vragen wij u om het contactformulier in te vullen dat beschikbaar is op onze website. Het contactformulier bevat belangrijke informatie die ons helpt uw retourzending snel en efficiënt te verwerken, dus zorg ervoor dat u alle vereiste gegevens invult. Nadat wij uw retouraanvraag hebben ontvangen en verwerkt, sturen wij u verdere instructies over de retourzending, inclusief het retourlabel dat u dient te gebruiken voor verzending. 


Zodra wij de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zorgen wij ervoor dat de terugbetaling of de afhandeling van de garantieclaim zo spoedig mogelijk wordt uitgevoerd. Wij streven ernaar om dit binnen een redelijke termijn te doen, rekening houdend met de aard van het product en de specifieke situatie.


Bij Back in Use waarderen we onze klanten en staan we altijd klaar om eventuele vragen, zorgen of verzoeken met betrekking tot retourzendingen, herroepingsrecht of garantie te behandelen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice via de contactgegevens op onze website. Ons team staat voor u klaar om u te helpen en u een bevredigende oplossing te bieden.


Dank u voor uw vertrouwen in Back in Use als uw online winkelbestemming voor refurbished IT en veel plezier met uw aankopen.


Het Back in Use-team.

YOU DO MAKE A DIFFERENCE