Maak jouw transport klimaatneutraal: Plant 5m² bos met Back in Use! - Back in Use

Ben je op zoek naar een manier om jouw transport bij Back in Use te neutraliseren en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben? Goed nieuws! We hebben een speciaal programma waarmee je 5m² bos kunt kopen in samenwerking met Natuurpunt.

Hoe werkt het? Het is eenvoudig. Bij het afrekenen van jouw bestelling kun je ervoor kiezen om 5m² bos toe te voegen aan jouw aankoop. Dit betekent dat wij namens jou een donatie doen aan Natuurpunt, een organisatie die zich inzet voor natuurbehoud en het herstellen van bosgebieden. 

Maar dat is niet alles! Het bos dat dankzij jouw bijdrage wordt aangeplant, zal in België zijn. Dit betekent dat je niet alleen helpt bij het neutraliseren van jouw transport, maar ook bijdraagt aan het vergroten van de groene longen van ons mooie land.

Door te kiezen voor de optie om 5m² bos aan te kopen, maak je niet alleen een positieve impact op het milieu, maar draag je ook bij aan de biodiversiteit en het behoud van natuurlijke habitats. Het is een geweldige manier om jouw duurzame keuze nog krachtiger te maken.

Dus, waar wacht je nog op? Neem deel aan ons bosproject en maak een verschil. Bedankt dat je samen met ons de wereld groener maakt!