Bij het kopen van refurbished IT-producten, zoals laptops, smartphones of desktops, is het belangrijk om te weten wat de staat van het apparaat is. Een van de termen die je vaak tegenkomt bij refurbished producten is A+ kwaliteit. Maar wat betekent dit eigenlijk?

A+ kwaliteit staat voor de hoogste kwaliteit refurbished apparaten. Dit betekent dat het apparaat in topconditie verkeert en vrijwel niet van nieuw te onderscheiden is. Het apparaat is volledig gecontroleerd en getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste standaarden en specificaties.

Het proces van het testen van een apparaat begint met het grondig schoonmaken van alle onderdelen. Vervolgens wordt het apparaat getest op alle belangrijke functionaliteiten, zoals het scherm, de batterij, de toetsenbord en de poorten. Ook wordt de prestatie van het apparaat getest door middel van benchmarking software.

Als het apparaat aan alle eisen voldoet en in topconditie verkeert, wordt het gelabeld als A+ kwaliteit. Dit betekent dat het apparaat vrijwel niet van nieuw te onderscheiden is en dat het alle functies heeft die een nieuw apparaat zou hebben. Bovendien wordt het apparaat geleverd met garantie, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een kwalitatief hoogwaardig product koopt.

Kortom, A+ betekent dat je een product krijgt dat in topconditie verkeert en dat je kunt vertrouwen op de prestaties en kwaliteit van het apparaat.

Bekijk hier ons gamma van A+ producten.

SIE MACHEN DEN UNTERSCHIED